Effectief koers bepalen

2KNOWHOW biedt advies, training & coaching op basis van diverse thema’s en aandachtsgebieden. Het komt echter vaak genoeg voor dat er nog geen duidelijk beeld is van de aanpak die het beste past bij persoonlijke ontwikkeldoelen of de doelen überhaupt. In dat geval kun je gebruik maken van de 2KNOWHOW intake. Tijdens deze intake maken we een inventarisatie die niet alleen leidt tot een gerichte aanpak, we weten ook veel beter wat je wilt bereiken.

  • Verkennend en vrijblijvend gesprek
  • Samen doelen en aanpak bepalen
  • Voor professionals, teams en organisaties
  • Een 2KNOWHOW intake is gratis

Kennis maken en verrijken

Een intake is natuurlijk meer dan een inventarisatie. Het is ook een uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen. Dit stelt ons in staat om jouw vragen of die van jouw organisatie in een bredere context te beschouwen en voorkomt dat we ons richten op symptomen in plaats van duurzame verandering.

Om te zorgen dat deze verkenning echt vrijblijvend is en voelt, zijn er geen kosten verbonden aan intakesessies van 2KNOWHOW. Dit geldt ook voor de intake bij een specifiek trainings- of coachingstraject.

Next steps

Of het nu gaat om de implementatie van hybride werken, het verbeteren van prestaties of het vergoten van verbondenheid binnen een team: het doel van de intake is om te onderzoeken welke doelen belangrijk zijn voor jou, jouw team of jouw organisatie. Pas als deze vraag is beantwoord, bepalen we samen de volgende stappen. Deze ‘next steps’ krijgen vaak de vorm van specifieke trainingen. Een custom-made programma kan ook geboden worden als dat het beste past bij de gestelde doelen.

Direct een intake plannen

Een kennismaking met 2KNOWHOW begint met doen. Neem contact op met onze trainers, plan een intake en ontdek welke stappen jij kunt zetten om dat volgende niveau te bereiken.

Contact