Jouw potentie ontketenen

Waar kennis en ambitie vaak voldoende aanwezig zijn, is de beste weg naar verandering niet altijd meteen duidelijk. Het is de taak van 2KNOWHOW om samen met jou de juiste route te bepalen. Met andere woorden: de potentie is er vrijwel altijd. Wij zijn er vooral om te laten zien hoe je die potentie activeert en optimaal benut.

In het kort

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Doorontwikkelde methodieken
  • Custom-made programma’s
  • Performance verdieping
  • Focus op resultaat

De bouwstenen van succes

Als de aanpak bepaald is, gaan onze trainers met je aan de slag om de beoogde verandering te realiseren. We leren je hoe je oude patronen doorbreekt en hoe je ze vervangt voor een nieuwe manier van werken. Afhankelijk van de schaal kunnen alle lagen van een organisatie meegenomen worden in dit proces. Ook bij grote projecten zorgen duidelijke stappen en bewezen werkvormen voor de houvast die nodig is om successen te behalen en te behouden.

Gaan voor goud

De principals van 2KNOWHOW beschikken allen over een glansrijke achtergrond in de Nederlandse én internationale topsport waarbij zowel op als naast het veld diverse successen behaald zijn. Dit betekent niet dat het bij 2KNOWHOW alleen maar gaat over fysieke prestaties, topvorm en ‘zero sum games.’ Wél geeft het ons een uniek en dynamisch perspectief op de mechanismen waarmee niet alleen sporters, maar ook professionals, teams en organisaties zichzelf effectief in beweging kunnen brengen.

University of life

Benieuwd naar de mensen achter 2KNOWHOW? Bezoek onze ‘University of life’ en leer ze kennen.

Het team

Ontwikkeltraject (werk)begeleiders in de zorg

"Hoe blijven we ons leerklimaat stimuleren?" - Albert Schweizer Ziekenhuis