Vitaliteit

Vitaliteit

Het fundament voor een gezond leven en voldoening in je werk.
chevron-down

Is jouw vitaliteit al een prioriteit? Vitaliteit betekent letterlijk ‘levenskracht.’ Hoeveel aandacht geef jij aan eigen vitaliteit en daarmee eigen levenskracht? 2KNOWHOW begeleidt professionals en teams met als doel om deelnemers bewust te maken van hun eigen vitaliteit en inzicht te geven in de patronen die vitaliteit beïnvloeden. Wij weten ook dat de invulling van vitaliteit heel persoonlijk is. De ene persoon heeft meer behoefte aan hard trainen. De ander voelt zich beter bij meer ontspannen vormen zoals wandelen of yoga. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijk (topsport) ervaringen nemen we je mee zodat je een duidelijk beeld hebt van de stappen die je kunt zetten en de acties die je kunt nemen om je vitaler te voelen. Het is echter wel iets dat je ook zelf moet doen. 2KNOWHOW helpt met het plan, jij zorgt voor de uitvoering. Daarbij is het wel goed om te weten dat we vanzelfsprekend ook voor dat laatste handige tips hebben om succes te garanderen.

  • Voor wie: voor professionals die graag aan hun vitaliteit willen werken, maar nog niet weten hoe.
  • Resultaat: na de sessie weten deelnemers wat vitaliteit is, welke acties ze kunnen nemen om hun energie te verhogen en wat ze kunnen doen om stress te vermijden.

Vitaliteit Pro: Human Upgrade

Human Upgrade is bedoeld voor mensen die écht next level willen gaan wat betreft hun eigen energie en prestatie. Het is een 12 weeks lifestyle en dieet programma waarbij deelnemers door middel van 4 testen, 6 modules van 2 uur en private coaching een lifestyle protocol op maat krijgen. We gebruiken data, uit jouw lichaam, geanalyseerd in laboratoria. Zo kunnen we jouw ideale leefstijl ontwikkelen zodat je de energie en het lichaam hebt om je doelen te bereiken.

Topsporter willen altijd beter. En in het bedrijfsleven zitten er veel ambitieuze mensen die hun lichaam minder goed onder controle hebben dan hun carrière. Echter heb je een top functionered lichaam nodig om verder te komen in je carrière.

Dit programma is het antwoord op al je grootste uitdaging op het gebied van: Je lichaam, je gezondheid, je energie, je mood, motivatie en focus, terwijl je keihard aan je carrière werkt.

En ja, dit programma is ook nog geschikt voor mensen die ook keihard sporten of zelfs topsport doen. Sterker nog, het is van origine gemaakt voor onszelf als topsporter. Maar wat werkt in topsport voor performance, werkt ook in business voor performance.

  • Voor wie: voor high performers (professionals) die hun vitaliteit prioriteit geven en een volgende stap willen maken. Voor ja-zeggers, beslissers en mensen die vooruit willen.
  • Resultaat: na het programma hebben deelnemers concrete tools en handvatten gekregen om hun eigen lichaam, gezondheid, en energie te optimaliseren. Speciaal ontworpen op hun eigen biologie lichaam.

Voordelen van 2KNOWHOW

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Doorontwikkelde methodieken
  • Custom-made programma’s
  • Performance verdieping
  • Focus op resultaat

Plan een intake

Meer weten over dit onderwerp? Plan een vrijblijvende intake met 2KNOWHOW! Tijdens een persoonlijke sessie helpen we je om te bepalen waar je heen wilt en hoe je dat het beste kunt bereiken. Bel ons direct op onze mobiele kantoor telefoon.

06-28110386

info@2knowhow.nl

Contact opnemen

Gerelateerd