Executive coaching

Executive coaching

De mindset is steeds meer: ‘from good to great.’ Dit is high performance.
chevron-down

Gezien de overeenkomsten tussen de topsport en het bedrijfsleven is het voor executives niet vreemd om vaker met een coach te werken. Een atleet is altijd bezig om te kijken hoe hij of zij het maximale uit zichzelf kan halen. Een executive doet eigenlijk precies hetzelfde. Als het voor sporters logisch is om dit met professionele begeleiding te doen, waarom is dat voor executives vaak nog niet zo?

Steeds normaler

In het verleden zaten voor directieleden nog wel eens negatieve connotaties aan coaching. In de tijd is dit echter wel veranderd en het betrekken van een coach bij het realiseren van bepaalde ontwikkeldoelen wint duidelijk aan terrein (de resultaten spreken immers voor zich). Waarom zou je immers niet gebruik maken van een sparringpartner die effectief kan spiegelen met als doel het verbeteren en optimaliseren van zowel individuele- als teamprestaties? Het bedrijfsleven kan in dat opzicht ook goed vergeleken worden met topsport: hoge druk, het is fysiek en ook cognitief wordt er veel van je gevraagd. Voor wie echt het volgende niveau wil bereiken is het dan ook van groot belang om gebruik te maken van de middelen die er zijn. Denk daarbij aan coaches en andere high performers met ervaring op dit gebied.

High performers

Paul van Ass, Annemarieke van Rumpt en Floris van der Linden kunnen omschreven worden als dergelijke high performers (niet alleen in het bedrijfsleven, ook in de topsport). Op basis van hun ervaring hebben zij met 2KNOWHOW programma’s ontwikkeld die ontworpen zijn om directies en individuele executives effectief te coachen bij het realiseren van ambitieuze doelstellingen. Ook de eenzaamheid van beslissingen die aan de top genomen worden is vaak een onderwerp van gesprek.

Geïnteresseerd in Executive Coaching? 2KNOWHOW biedt:

  • High performance programma’s voor directieleden, managers, en andere leidinggevenden
  • High performance 1 op 1 coaching
  • Interventies tussen directieleden en management teams

Voordelen van 2KNOWHOW

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Doorontwikkelde methodieken
  • Custom-made programma’s
  • Performance verdieping
  • Focus op resultaat

Plan een intake

Meer weten over dit onderwerp? Plan een vrijblijvende intake met 2KNOWHOW! Tijdens een persoonlijke sessie helpen we je om te bepalen waar je heen wilt en hoe je dat het beste kunt bereiken. Bel ons direct op onze mobiele kantoor telefoon.

06-28110386

info@2knowhow.nl

Contact opnemen

Gerelateerd