Talent ontwikkeling

Talentontwikkeling

Hoe creëer je de juiste voedingsbodem voor talent in jouw organisatie?
chevron-down

Is ontwikkeling van talent een speerpunt in jouw organisatie? Zoek je manieren waarop je talent écht kunt stimuleren? Wij bieden verschillende programma’s waarmee de professionals in jouw organisatie zich op persoonlijk en professional vlak verder ontwikkelen. Met inzicht in eigen functioneren maak je namelijk veel effectiever impact. Eigen kwaliteiten, valkuilen en gedragspatronen verdienen daarbij in het bijzonder aandacht. Tenslotte trainen we vaardigheden op het gebied van communicatie en gedragspsychologie die duurzame manieren van samenwerking faciliteren.

Young Professional Traject & Plus Invloed Traject

Wil je een selecte groep medewerkers de kans geven om zich verder te ontwikkelen en unieke ervaringen op te doen? Kies dan voor de Young Professional of de Plus Invloed Trajecten (voor de meer ervaren professional) van 2KNOWHOW. In een meerdaagstraject leren deelnemers zichzelf beter kennen en krijgen ze vaardigheden aangereikt die leiden tot grotere persoonlijke effectiviteit en invloed. Aan de hand van eigen veranderopgaven belichten we verschillende aspecten van invloed. Daarbij staan centraal: inzicht in eigen invloed, invloed op stakeholders, impact in gesprekken en het in beweging krijgen van groepen.
De programma’s zijn altijd maatwerk en worden in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Vanzelfsprekend doet 2KNOWHOW voorstellen voor het programma op basis van ervaring. Hierin kunnen we ook, indien gewenst, de link maken met topsport. Binnen de 2KNOHOW organisatie bevinden zich meerdere adviseurs die op internationaal niveau hebben gesport. Zij kunnen deelnemers met behulp van een inspirerend verhaal meenemen in de parallellen tussen topsport en optimale zelfontwikkeling in het werk.

Teamsessie Talentontwikkeling

Talentontwikkeling van 2KNOWHOW is er ook voor teams. We faciliteren teamsessies gericht op werken vanuit talent. Tijdens deze sessies brengen we teamleden via verschillende methodieken met elkaar in gesprek over hun kwaliteiten, drijfveren en de manier waarop ze deze een plek geven in het werk. Van deelnemers horen we vaak dat deze sessie niet alleen bijdraagt aan meer inzicht in elkaars talenten en hoe deze benut kunnen worden, maar ook in de verbinding binnen het team. De gesprekken gaan een niveau dieper waardoor mensen ook op een ander level met elkaar in contact komen.

Voordelen van 2KNOWHOW

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Doorontwikkelde methodieken
  • Custom-made programma’s
  • Performance verdieping
  • Focus op resultaat

Plan een intake

Meer weten over dit onderwerp? Plan een vrijblijvende intake met 2KNOWHOW! Tijdens een persoonlijke sessie helpen we je om te bepalen waar je heen wilt en hoe je dat het beste kunt bereiken. Bel ons direct op onze mobiele kantoor telefoon.

06-28110386

info@2knowhow.nl

Contact opnemen

Gerelateerd